mandag den 18. oktober 2010
30 retter til frokost
I går fik jeg 30 retter til frokost. Sammen med Hans Beck Thomsen, Rasmus Hjær m. fl. sad jeg i dommerpanelet i ved årets Kartoffelpris.
Landets skarpeste dystede i at lave den bedste 3 retters menu med kartofler som kerneingrediensen. Multe, spidsbryst og brisler var også ingredienser der skulle anvendes.
Dejligt at være tilbage i det hårde gastronomiske gevind og godt at se at dansk gastronomi er rodfæstet med godt håndværk.
Dog stadig interessant at der ikke var en eneste der anvendte skærtoftmølle´s suveræne danske, smagsfulde nordiske kerner.
Stadig lidt at lære.
Her er min favorit.
Kartoffel som pandekage, confiteret brunet og aske brasieret spidsbryst, brisler, kvædekompot og beder. Sauce på skræller.
Lige i skabet
Etiketter:
hans beck thomsen,
kartoffel,
kartoffelpris,
kold college
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar