torsdag den 30. august 2012

Safter kommer flydende

Vi laver safter. Du kan ikke forestille dig hvor meget vi har arbejdet os igennem den bog, som Umahro og jeg har knoklet på igennem det sidste år. En bog hvor vi har tænkt i plantesafter i alle former. Et større hold har arbejdet med logik i safter - hvaordan udstiller man alle de værdier som er i planter?

 
 
Vi har nørdet - men for din skyld. Vi vil gerne at du finder vejen til at juice grøntsagerne til din ypperligste fornøjelse og sundhed. Således kommer vi ud med en bog der viser hvordan du kommer igang og kommer videre hvis du allerede ved noget om det at juice. Billedet herover er et af mange eksempler på de ingredienser der passer sammen, så du får smag og sundhed på samme tid igennem bogens inspiration.

Nøddemælk er en super ingerdiens så du udvikler smagen, får alle de gode værdier fra nøddeolierne - og specielt i kapitlet "Greenies" hvor vi blender eks. grønkål med nøddemælk - er en helt ny måde at tænke mad på.
 


 
Bogen er spækket med inspiration og Umahro har specielt tænkt et kapitel hvor du kan efterleve dine organers ønsker. Hvad har din hjerne, lever, nyre ++ brug for.
 
Og så er der det vilde:) Trinne Møller, vores troldkvinde fra Barritskov har både høstet og hjupet med viden så der er opskrifter med alt fra skovmærke, birkesaft, askebark ogmeget andet hvis du har lyst til at komme i gang med det uklultiverede.
 
 
Glæd dig til Oktober når "Safter" udkommer.
 
Med masser af kogebøger i udgivelsesbagagen er dette den mest interessante bog vi til dags dato udgiver.
Juice to the people.

Ingen kommentarer: