Vi har kogt tusindvis af opskrifter. Kogeriet går i alle retninger men dogmet er klart.
Vi har gennem 11 år ønsker at koge en hverdagsretning ind på velsmagende, inspirerende, enkel og let hverdagskost.
Disse måltider skal være bevidste om klima, sundhed, enkelhed, velsmag, traditioner, lokalitet, fiberrighed men også at antioxidanterne danser i dine smagsløg. Samtidig er økologi underforstået og højere overliggere som biodynamik en selvfølge når det lader sig gøre.
Her er de første 11 udgivelser
Aarstiderne Den første grundbog som kører de 4 sæsoner igennem.
Rodfrugterne En bog fyldt med Rødder og deres venner
Fiskene Min gode ven Hess der sammen med os tryllede fisk i hverdagen
Salaterne Salater i alle retninger
Livretterne Combilated bestseller af alle de bedste vi har gjort
Aarstidernes Kød Hvordan vi skal lave mad med mindre kød
Guld og Grønne sager Jacob Dietz og jeg der fabler om 40 grøntsager Anekdoter, ernæring, opskrifter og god grøntsagsenergi
Haver til Maver Bogen om børn i naturen fra www.havertilmaver.dk vores åndelige haveprojekt for børn som vielsker
Haven til Maven Undervisningsbogen til Haver til Maver som er skelsættende
Opgaverne Opgaveboden til Haver til Maver. Lige efter undervisningsministeriets delmål
Aarstidernes Nye Livretter Kyster, Umahri, Sjødt, Venlov, Hess og undertegnede har lavet en mursten der holder Kys til kogevennerne.