3 spsk tamari
eller
|
soja
|
2 spsk
|
rapsolie
|
200 g
|
grønkål
|
1 lille
|
hvidkål
|
2
|
majskolber
|
salt og
friskkværnet peber
| |
1
|
fennikel
|
400 g okse-
eller
|
svinekød
|
Sådan gør du:
Start med at gøre alle grøntsagerne klar. Skær hvidkål og
fennikel i tynde strimler. Skær kornene af majskolberne med en skarp kniv. Rib
grønkålen og hak den groft.
Sæt wokken på blusset og varm den op, så den er rygende
varm.
Tilsæt rapsolie. Kom først hvidkål og fennikel i gryden.
Svits det
kort, så det lige falder sammen. Tag grøntsagerne fra og
varm wokken op igen. Tilsæt kødet og steg det næsten færdigt. Vend grøntsagerne
i samen med majs og grønkål.
Varm det hele igennem og smag til med tamari og peber.
Server retten rygende varmt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar