onsdag den 21. september 2011
Råt, simpelt og grønt - SIGNATURRETTEN
En af signaturretterne i mit grønne univers er denne simple tilgang til det grønne. Det smager forunderligt godt selv om det er hylende simpelt. Anjosfileter i god olie, kogte æg der er en smule smilende, hjemmerørt mayonnaise med en smule chili (og idag med strandbede fra min søsters butik VILDNIS:)) Rå spidskål i flager, gulerødder i flere farver, let dampede grønne bønner, rå store flager fennikel og grøn peberfrugt.
Brødet var også et hit: Store tern af rugbrød, stegt i olivenolie, tilsat et stort bundt groft skåret salvie som eneder i en slags "salvie frites". Saltes godt
Etiketter:
anjosfileter,
strandbede,
strandtrehage,
vildnis
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
Lyder bare simpelt og godt :)
Hilsen
Lars
http://www.mobilreparationer.dk
Send en kommentar