Det lyder lidt spøjst men det smagte uovertruftne. Hjemmelavede forårsruller af fuldkornsdej med fyld af kål, blomkål, gulerod, østershatte og enokisvampe. Lynstegt i sesamolie med chili, hvidløg og en smule soya. Fyldet skal være tørt så rulledejen ikke bliver blød. Steg dem laangsooomt ved svag varme i en smule olie.
Tatar: jeg eer heldig at have en kødhakker. Dejligt at kunne lave Tataren helt frisk. Få slagteren til at hakke imens du venter...
Rør kødet med finthakket skalotteløg, lidt tabasco, salt, peber, lidt stærk sennep og masser af friske krydderurter. Esdragoneddike går særligt godt.
Pommes chateau dertil - omsyedes små kartofler.
Jeg serverede en sød mangochutney til. Moden sød mango, frisk koriander, olivenolie, rød chili, hvidløg.
Frisk revet peberrod på toppen.
1 kommentar:
Hej Søren
Længe siden :-)
Hvad for noget kød bruger du til tataren? Lækker kombi med sprødt og blødt.
Glad hilsen
Malou
Send en kommentar