onsdag den 1. maj 2013

Frittata hvad for noget?

Grøn frittata 
Frittataen er en i bund og grund det italienske svar på den danske æggekage. I æggekage er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan putte i. I denne udgave har vi brugt broccoli, porrer og squash. Denne kombination fylder dig op med en masse gode vitaminer og antioxidanter. Derudover får du også en masse dejlig protein. Hvis der skal kræses lidt ekstra, så drys en masse friske krydderurter henover. God fornøjelse og bon appétit.
DET SKAL DU BRUGE:
1 spsk olivenolie
300 g 
squash
2 dl piskefløde
8 æg
porre
salt og friskkværnet peber
150 g Thiese vesterhavsost
grøn salat
300 g 
broccoli 
SÅDAN GØR DU:
Skyl grøntsagerne grundigt. Del broccolien i små buketter, skær porren i skiver og squashen i tern. Sauter grøntsagerne på en pande med olivenolie i 5 minutter og drys med salt og peber.
Pisk æggene grundigt sammen i en skål, rør derefter ost og piskefløde i. Hæld forsigtigt blandingen over grøntsagerne på panden og lad frittataen stege ved svag varme, til den er stivnet på overfladen.
Server frittataen varm eller lun med en grøn salat til.



Ingen kommentarer: