søndag den 17. juni 2012

Gnocchi med anjoser og vilde urter

Her en af mine simple og absolutte favoritter. Gnocchi med anjoser, citron og masser af urter. I denne version har jeg brugt et hav af forskellige vilde og dyrkede urter - man kan simpelt nøjes med eks. persille. 1 pose gnocchi 1-3 ds anjoser i olivenolie ½ saft og skal af citron 4 spsk olivenolie Urter: Koriander, strandtræhage, strandkål, mustard greens og andre urter du kan lide. ½ finthakket løg 3 tomater Salt og peber Gnocchi koges i vand med salt og lidt olie efter anvisning på posen, ofte 3 minutter. Pluk alle urter af mustard greens og kom dem i et fad med hakket løg, skårne tomater. Hæld olien fra anjoserne, hak dem groft og kom dem ved urterne sammen med citronsaft, olivenolie og skårne tomater. Hæld vandet fra gnocchi og vend dem med urter og de øvrige ingerdienser. Krydr og server straks.

1 kommentar:

Anne-Mette, Aarstiderne sagde ...

Mums! Havde tilfældigvis alle ingredienserne og fik lavet det skønneste gnocchi-fad. Tak for inspiration :) /Anne-Mette