mandag den 11. juni 2012
Sund sovs???
Her er den sundste sovs jeg kan komme på.
Stegte hornfisk med salsa af friskjuicet spinat og karse. De fleste har svært ved at lave sovs, og når det endelig sker er der for meget smør og mel indblandet. Her laver jeg den sundeste ret med sovs af spinat, karse, ingefær, citron og lidt chili.
500 g hornfiskefileter ell. anden fisk
2 spsk durummel eller groft mel til panering
200 g spinat
Lidt karse
½ citron
1/4 frisk chili
10 g frisk ingefær
150 g kartofler pr person
Tilbehør - bataviasalat eller andet grønt
2 spsk olie til at stege i
Sæt vaskede kartofler over at koge med lidt salt.
Fjern finner fra hornfisken. Vend fileterne i melet og steg dem ved god varme i olien til de er gennemstegte og sprøde. Imens juices spinat, karse, chili, ingefær og citron med skal, til grøn puré. Krydr. med en smule salt.
Rens salat og skær det groft.
Anret hornfiskefileterne på salaten og kom lidt spinatsalsa ved. Server straks med kartofler.
Jeg drak en mild gazpacho dertil - så bliver det vist ikke sundere.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
3 kommentarer:
mindre sovs bliver det vist heller ikke ;-)
Nej med det lyder godt nok lækkert :-) mums :p
Super inspirerende. Giv endelig flere opskrifter på sund sovs! Det er uhyggeligt hvor meget smør der er i en Bernaise...
Send en kommentar