lørdag den 10. marts 2007

The work on this summer www.FOOD4THOUGHT.dk experience event is starting now.
If anybody want to join the work, be happy and send me a mail se@aarstiderne.com
In old time we launched big events with a smile. This summer´s food4thought will be for the fun part of the brain and a light wersion.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Kære Søren,
Måske er jeg for sen på den, men alligevel.
Sagen er at jeg lige har læst dit indlæg i URBAN om mango fra 3. maj og blev klar over, at du spiser disse guddomelige frugt helt forkert. Jeg har nemlig i sin tid boet i Egypten i næsten tre år, og der spiser man dem formodentlig "rigtigt".
Man skærer frugten på tværs ligesom en agurk eller en pølse, idet man samtidigt roterer frugten. Altså, kniven i højre hånd, mangoen i venstre (man holder den ved den venstre spidse ende). Og det går man, indtil kniven har gennemskåret kødet rundt omkring lige til stenen. Så vrider man de to halvdele fra hinanden. Resultatet er, at gu holder de to halvdele i hver sin hånd. Du tager først den, der ikke har stenen, men et hul, og spiser så kødet med en teske helt ned til skindet. Så tager du stenen ud af den anden halvdel (når frugten ikke er moden nok, kan man bruge kniven til at gøre det) og spiser videre med en teske (lige som du spiser en dessert af en skål).
På samme måde spiser jeg nu forresten kiwi-frugter).