onsdag den 16. oktober 2013

Wok med hvidkål, grønkål, fennikel og majs




3 spsk tamari eller
soja
2 spsk
rapsolie
200 g
grønkål
1 lille
hvidkål
2
majskolber

salt og friskkværnet peber
1
fennikel
400 g okse- eller
svinekød



Sådan gør du:
Start med at gøre alle grøntsagerne klar. Skær hvidkål og fennikel i tynde strimler. Skær kornene af majskolberne med en skarp kniv. Rib grønkålen og hak den groft.

Sæt wokken på blusset og varm den op, så den er rygende varm.
Tilsæt rapsolie. Kom først hvidkål og fennikel i gryden. Svits det
kort, så det lige falder sammen. Tag grøntsagerne fra og varm wokken op igen. Tilsæt kødet og steg det næsten færdigt. Vend grøntsagerne i samen med majs og grønkål.

Varm det hele igennem og smag til med tamari og peber.
Server retten rygende varmt.

Ingen kommentarer: