2 spsk
|
rapsolie
|
1 røget
|
makrel
|
1-2 del drænet
|
yoghurt
|
citronsaft
|
|
1 lille
|
løg
|
500 g frisk
|
babyspinat
|
revet skal af 1
|
citron
|
salt og
friskkværnet peber
|
|
6 skiver
|
rugbrød
|
1
|
fennikel
|
Sådan gør du:
Fjern skindet fra makrellen og pil kødet fra benet i store flager. Vær omhyggelig, så der ikke kommer ben med.
Flæk fennikelknolden på langs. Skær ½ i papirtynde skiver på et
mandolinjern og læg dem til side. Skær resten af fenniklen og løget i små tern. Vend forsigtigt makrelkød med fennikel- og løgtern, yoghurt, salt, peber og revet citronskal. Smag til.
Skær rugbrødsskiverne i trekanter og rist dem sprøde på en tør pande eller på brødristeren.
Skyl og afdryp spinaten. Vend spinaten og de tynde fennikelskiver sammen, dryp med lidt olie og citronsaft. Smag til med salt og peber. Kom spinatsalaten på et fad eller en tallerken.
Lav rugbrødssandwicher med makrelrillette og spis dem sammen
med spinatsalaten som frokostret.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar