1 stang
|
kanel
|
½
|
savojkål
|
1 spsk
|
karry
|
300 g
|
kartofler
|
2 spsk
smagsneutral
|
olie
|
7 dl
|
vand
|
1
|
porre
|
salt og
friskkværnet peber
|
|
1
|
blomkål
|
½ tsk
|
spidskommen
|
300 g røde
|
linser
|
Sådan gør du:
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Skær stokken fra
savoykålen og snit bladene fint. Skyl blomkålen og del den i små buketter. Skyl
porren og skær den i skiver.
Varm olien i en gryde, tilsæt karry og rør rundt. Kom
kartofler,
savoykål, blomkål, porre og spidskommen i og sauter det hele
i nogle minutter. Kom vand, kanelstang og linser i gryden og kog op. Lad
derefter retten simre i 20 minutter. Smag til med salt og peber og server
retten rygende varm.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar