fredag den 28. juni 2013

Indisk karry med røde linser



1 stang
kanel
½
savojkål
1 spsk
karry
300 g
kartofler
2 spsk smagsneutral
olie
7 dl
vand
1
porre

salt og friskkværnet peber
1
blomkål
½ tsk
spidskommen
300 g røde
linser

Sådan gør du:
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Skær stokken fra savoykålen og snit bladene fint. Skyl blomkålen og del den i små buketter. Skyl porren og skær den i skiver.
Varm olien i en gryde, tilsæt karry og rør rundt. Kom kartofler,
savoykål, blomkål, porre og spidskommen i og sauter det hele i nogle minutter. Kom vand, kanelstang og linser i gryden og kog op. Lad derefter retten simre i 20 minutter. Smag til med salt og peber og server retten rygende varm.

Ingen kommentarer: