søndag den 2. oktober 2011

Når man endelig synder


Vi snakker rigtig meget om 80/20 køkkenet hvor det gennemsnitlige indtag af animalsk KCal energi max udgør 20% af den samlede mængde energi. Det skal naturligvis ses som et gennemsnit over en given periode, eks. uge eller måned.
Derfor er det Ok at synde, blot man er bevidst om konsekvenserne. Og når man så endelig gør det, er det dejligt at gøre det med manér.
Jeg var på landet med min far. Efter en meget meget mang travetur på Møns Klint var det en fornøjelse at tilbedere god mad. Diverse salater, råstegte kartofler med et krydderurtehav og det bedste,- auberginer stegt sammen med de møreste bøffer. Auberginerne tilsættes et helt hvidløg, med fed i skiver og en relativt overdreven mængde frisk salvie. Hvidløg og salvie friteres så gylden smag og sprødhed forekommer. Auberginerne suger kødsaften fra bøfferne.
Velbekommen

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hold da op, hvor ser det godt ud - og sikke noget kød :-)

De bedste hilsner
Birthe