tirsdag den 2. oktober 2012

Lykkelig i Knæhøj koriander???


Som kok bliver man ofte spurgt hvad ens favoritråvare er.

Det er naturligt det som sæsonen byder på - eller det man umiddelbart møder på den rigtige måde.

Denne morgen er svaret ubetinget KORIANDER fra frilandet. Et sent dyrket hold af frilandskoriander og dild, dyrket på Krogerup.
Denne morgen på tur i marken for at høste til køkken og safter. Når man møder de knæhøje krydderurter så bliver jeg lykkelig helt ind til benet.

Korianderen kan bruges adskillige steder.

I en saft med salat, æble og citron.
I en salsa hvor man håndhakker det og blander sammen med hakket skalotteløg, chili og citron.
I en simpel sandwich med hjemmerørt mayo, stærk chorizo og råt rødløg.
I wokretten som topping.

Friske krydderurter er i dette sekund blevet til en favorit...

Ingen kommentarer: