mandag den 2. juli 2012

Genial brædefyret pizzaovn

Ny pizzaovn er genial.
Brændefyret mobil sag er en ren fryd.


Her har jeg lavet en simpel kartoffelpizza med TYNDE skiver kartoffel revet på mandolin, olivenolie, toppet med alt fra haven: unge grønkål, ærteskud, salvieblomt, moustradgreens ++

En genial variation er Esdragon og grøn chili på kartoffelpizza. Den model tager jeg gerne æren for. Dejen er lavet på 7 g gær, 7 dl vand, 3 spsk god olivenolie og ½ durumhvede og ½ hvedemel. Har man ikke en pizzaovn anbefaler jeg at man i det mindste køber en pizzabagesten til sin ovn.



Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Erwin Næs sagde ...

Lyder som noget der må afprøves :-) Hvor kommer ovnen fra?

Anonym sagde ...

Pizzalovers.dk

Betina Holbæk sagde ...

Lækker pizzaovn! Hjemmelavet Pizza bliver altså meget bedre, når den er lavet i en pizzaovn. Jeg overvejer at købe en pizzaovn fra Morsø. Har du nogen erfaringer med denne? (http://www.morso.dk/produkt/forno-3)
Jeg har søgt lidt på nettet, men kan ikke finde nogen kommentarer om den, så håber på du måske har brugt den eller kender andre, der kan sige om det er noget man skal kaste sig ud i?

Søren Ejlersen sagde ...

Hej Betina
Jeg er meget mere til lerovne - sorry.
Så den morsø er ikke lige mig.
Ved vores køkken har lånt den tidligere men ved ikke hvad deres erfaringer var.
Har klige bestilt en stor lerovn fra Spaninen- kan sende et billede når den er ankommet.
søren