fredag den 26. august 2011

Grøn pizza



At lave hjemmelavet pizza er yderst let. Min familie ynder når jeg laver den klassiske med tomatsalsa, tomater, ost og chorizo hvor er på min del er masser af frisk chili - Diavola.

Men en andenpizzapladsen går no til den helt grønne pizza,

1 pizzabund/ evt. hjemmelavet
150 g små kartofler i skiver med skræl
1 løg i skiver
1 rød peberfrugt i trekanter
3 stængler bladselleri i skiver
3 fed hvidløg i tynde skiver
Frisk rosmarin
Frisk timian
Evt. frisk rød chili
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Tænd ovnen på 250 grader.
Denne pizza kunne også kaldes kartoffelpizza.
Rul bunden ud og pensl. med god olivenolie. Fordel de tynde skiver kartoffel nederst. Fordel resten af ingredienserne på kartoflerne. Dryp med god olivenolie og bag pizzaen gylden ved højeste varme, gerne på en varm pizzasten eller på bagepapir i ca. 10 min.
Serveres straks med stor salat eller andet godt.


Ingen kommentarer: