torsdag den 17. marts 2011

Tid til rogn

Så er det nu. Stenbidereognen er her og så skal den spises. Fik den til morgenmad med alle pigerne på Krogerup der gennemgik ugens kasser.
Creme fraiche rørt med rygeost, hakket rødløg, godt flutes og friskrenset saltet rogn. Peber på toppen. Dagen er reddet.




4 kommentarer:

Klidmoster sagde ...

Hej Søren

Uhm, lækkert. Glæder mig til med min kasse kommer i morgen.

Jeg har tænkt mig at fryse noget af rognen. Skal den saltes først?

Glad hilsen
Malou

Newyorkerbyheart sagde ...

Jeg må blankt tilstå at jeg ikke er så meget til rogn, jeg bryder mig bare slet ikke om den knasende fornemmelse ;-)

Men jeg har bestilt rødspætter i denne uge og de er lige kommet - glæder mig til i aften!

Mange hilsner
Birthe

sejlersen sagde ...

god ide at salte først
kh søren

Monne sagde ...

Det er efterhånden længe siden, at jeg har fået stenbidder rogn, så tak for tippet til en lækker og nem måde at tilberede rognen på :)

Weekendhilsen

Morten
København restauranter