onsdag den 16. marts 2011

Sneak Peak AARSTIDERNES MADPLANER


Vi har kogt igen:)
Til April udkommer AARSTIDERNES MADPLANER, en kogebog der hjælper dig med at planlægge ugen aftensmaaltider. 16 ugers madplan som er delt op i 2 indkøbslister med mad til ugens 5 hverdagsaftener.
Vi har lagt os i selen for at gøre det let for dig. Du kan få SMSét indkøbslisten, signe op på Maaltidsplansmailen eller simpelt bruge bogen. Helt lavpraktisk kan man også tage et billede af indkøbslisten så man har den med sig - eller naturligvis købe en af vores Maaltidskasser som meneuerne naturligvis passer sammen med.

Det er lidt forunderligt men vi brænder for at gøre din hverdag let, velsmagende og inspirerende - istedet som det måske var mest naturligt, at tænke hvad Lørdag aftens festmaaltid står på.

Snarest inviterer vi til hverdagsfest.

Køkenregionshilsener
Søren

4 kommentarer:

Newyorkerbyheart sagde ...

Ihhh, glæder mig til endnu en kogebog fra Jeres side :-)
Jeg har "Livretter", men må indrømme at jeg ikke rigtig har fået lavet noget derfra, men billederne har jeg nydt, for de er så flotte....

Mange hilsner
Birthe

sejlersen sagde ...

Jeg lover dig "Aarstidernes nye Livretter" når du kommer forbi.

Ser frem til du kommer.
Søren

Newyorkerbyheart sagde ...

Nu bliver jeg jo i tvivl, måske der det den jeg har - nå anyway - jeg glæder mig virkelig meget til at møde dig......og så håber jeg bare at der dukker nogen mennesker op :-)

Mange hilsner
Birthe

Sophie sagde ...

Hejsa,
jeg har lige fået den fantastiske kogebog med de overskuelige madplaner af min mor. Jeg har dog lidt svært ved at gennemskue hvor mange mennesker hver ret er udtænkt til. Der står flere steder at det er til en familie, vil det sige 2 voksene, og 2 børn?

Med venlig hilsen, Sophie