tirsdag den 1. februar 2011

Stegt flæsk moderne







Stegt Flæsk kan laves på mange måder. En hitter jeg elsker er "Stegt Flæsk med Persillerisotto"!!!
Risotto koges med et stykke røgetflæsk og rodfrugter i tern. Til slut ´tilsættes en bunke hakket bredbladet persille. Hertil serveres sprødstegt flæsk. Yammi.

På billedet en afart med dampede grøntsager og risotto med svampe og frisk vild rosmarin.

4 kommentarer:

Newyorkerbyheart sagde ...

Uhm, send gerne en portion til mig :-D
Mange hilsner
Birthe

Sushistegen sagde ...

eller med chili-æblekompot og rugbrød :-)

sejlersen sagde ...

Den bedste stegt flæsk jeg har fået er følgende:
Stegt flæsk med risotto kogt med bacon, rodfrugter, tilsat bredbladt persille.
En kommende klassiker:)

Sushistegen sagde ...

ok, den ret lyder også ret god!