torsdag den 30. december 2010

RullepølsepresseKassen

Rullepølsepressekassen
Hvad gør man når det er juleaftens dag og der skal laves rullerølse uden at man har en rullepølsepresse i huset. Man bygger selvfølgelig en.
Zen og kunsten at rullepølse.
Selve rullepølsen er let. Et slag af lam eller svin saltes i kold saltlage 2 døgn. pr l vand bruger man 150 g salt som koges op med enebær, laurbær, timian, lidt frisk chili og hel sort peber.
Efter saltning bindes den op om allehånde og evt. peber (altid hvis det er lammeslag).
Kog i vand med nye krydderier i ca. 1 time og læg den i pres. Stil straks på køl. Kan spises dagen efter med løg, sky og persille.





1 kommentar:

Marina sagde ...

Næ hvor sjovt at I nu også blogger og jeg kan godt lide at dit allerførste indlæg handler om en hjemmebygget genbrugs rullepølsekasse.

Held og lykke med livet i blogland, man bliver afhængig hvis man føler sig hjemme.