tirsdag den 19. juli 2011

Fish´n Chips


Fantastisk, intenst, velsmagende, hårdt skåret

Det var vi vist alle enige om da Philip kom forbi med 12 nyfangede torsk som han selv havde hevet i land.
Nyskårede kartofler lavet til fritter og torsken dyppet i en gang tempuradej hvorefter den også blev fritteret. En stor salat til og kølig hvidvin.

Vi spiste til vi var ganske stopmætte og var enige om at det var et af sommerens gastronomiske højdepunkter.

Opskriften er så let at jeg ikke vil klistre bogstaver her - google den lette tempuradej og du er kørende.

2 kommentarer:

Deborah sagde ...

Hvad er dressingen til? Det lyder lækkert :)

sejlersen sagde ...

Dressingen her er lavet af kapers, fromage frais, dild, en anelse sennep, salt og peber.

Klassisk bruger man helt simpelt eddike som man drypper på.
Jeg sejlede engang fra Dover i sydengland til Guernsey og Jersey i 6-8 meter bølgegang. Da jeg landede på de små øer var det første jeg fik en gang Fish & chips med eddike. Glemmer jeg aldrig.